Boliger tilbydes​

Det er et ufravigeligt krav, at lejer ikke er registreret i RKI

​Da boligens ejer næsten altid spørger, hvem der er interesseret i lejemålet, kan vi lige så godt få nogle oplysninger straks:

  • Hvor mange skal bruge boligen, hvordan er aldersfordelingen og hvilke job har de voksne?
  • Er der hund eller kat?
  • Rygere eller ikke-rygere?
  • Der kan blive stillet spørgsmål til lejers økonomi og betalingsevne, men det behøver vi ikke at få oplysninger om i første omgang.

Der kan søges på en eller flere boliger samtidig - husk at anføre hvad ansøgningen går på. Der kan også søges generelt på en bolig af den-og-den type eller i den-og-den prisklasse, men bemærk at vi ikke har egentlige ventelister. FS2000 Housing søger at matche lejer og udlejer inden for de aktuelle muligheder.

Du kan selvfølgelig også sende et almindeligt brev eller ringe til os​

Almindelige vilkår

Ved underskrift på lejekontrakten betales depositum (normalt 3 måneders leje). Ved indflytningen betales forudbetalt leje (1-3 måneder afhængig af aftale) samt første måneds leje. Derefter månedlig leje forud (fraregnet første måned, der blev betalt ved underskrift). Boligen overtages i den stand der aftales og skal afleveres i samme stand. Som regel er boligen pæn, men ikke nymalet ved overtagelsen, og i disse tilfælde skal lejer heller ikke nymale ved fraflytning. Lejer skal dog sørge for den indvendige vedligeholdelse i lejeperioden. Når der ikke er sket skader eller unormalt slid, kan lejer forvente at få sit depositum tilbage så snart mellemregninger omkring lys, vand og varme er gjort op. Det er angivet i lejekontrakten, hvilke hvidevarer der følger med i lejemålet. Reparationer på faste installationer til varme, lys og vand betales af udlejer, som også har den udvendige vedligeholdelse af huset. Lejer skal holde have, indkørsel m.v.

Lejer betaler sit forbrug af varme, el, vand. Som regel bliver lejer tilmeldt som ny bruger og modtager á conto opkrævninger fra kommune m.v., og herfra fremsendes den endelige afregning, når lejemålet udløber. Der kan dog være visse forskelle fra kommune til kommune, så lejer evt. betaler a/c til udlejer istedet for.

Ved et tidsbegrænset lejemål (dato til dato) er kontrakten uopsigelig fra begge sider. Lejer kan altså ikke opsiges, men kan til gengæld heller ikke flytte før tid.

FS2000 Housing

Himmelev Bygade 53

4000 Roskilde

CVR: ​12577532

Telefontider

Mandag-fredag: 10.00-15.00

Tlf.: 28 44 39 94

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​