Liebhaver lejlighed i hjertet af Roskilde

Oplysninger

Husleje eksl. forbrug

11.990,-

​Depositum

35.970,-

Forudbetalt husleje

11.990,-

Lejestart

1.6.2022

Lejeperiode​

Ubegrænset

Husdyr

Nej

Rygning

Nej

​Info:

Det er med stor tilfredshed at Rosbolig.dk nu kan tilbyde denne perle af en lejlighed til leje midt i Roskilde.

Denne lejlighed er perfekt til singlen, karrierer parret, ægteparret som gerne vil forkæle sig selv med et lækkert sted at bo tæt på byens liv men stadig afskåret fra larm. Lejligheden er ikke velegnet for småbørn/børn.

Lejligheden er beliggende i en hyggelig og rolig baggård og er ny istandsat hvor der ikke et gået på kompromis med noget. Centralstøvsuger, 3 stk. Velux vinduer i taget med indbyggede markiser som styres via fjernbetjening, masser af lækker skabsplads, 2 terrasser med hårdtræsbelægning bare for at nævne nogle af de lækre detaljer som dette lejemål har at byde på.

Lejligheden er 100 m2 og fordelt således: I stueetagen finder du indgangen hvor der er indbyggede skabe på begge sider, derfra er der en flot matteret glasdør ind til lejlighedens toilet og bad som selvfølgelig og er super moderne.

Videre ind i stueetagen finder man et lækkert køkken i et stort køkkenalrum med et stort terrassedørsparti som kan åbnes helt op ud til den ene af terrasserne.

For enden ad den flotte stilrene trappe op, finder man første salen med en stor lys stue med 2 stk. Velux tagvinduer som kan styres via fjernbetjening, bag et smart glasparti finder befinder soveværelset sig med 2 stk. store skabe.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.

A conto beløb som dækker vand, varme 950,-.

Du må ikke snyde dig selv for at se denne lejlighed.

udlejet

FS2000 Housing

Himmelev Bygade 53

4000 Roskilde

CVR: ​12577532

Telefontider

Mandag-fredag: 10.00-15.00

Tlf.: 28 44 39 94

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​